DELEGATSKI MIKROFONI I MIKROFONSKI SISTEMI

taiden-delegatski-mikrofoni-generalna-skupstina-ujedinjenih-nacija

Delegatski mikrofoni i mikrofonski sistemi u opštem slučaju predstavljaju osnovna sredstva komunikacije u bilo kom konferencijskom okruženju i to bez obzira na sadržaj, obim ili vrstu samih konferencija i drugih srodnih dešavanja. Primarna uloga delegatskih mikrofonskih sistema jeste da prisutnom auditorijumu i/ili drugim subjektima komunikacije verno prenesu svaku verbalnu informaciju upućenu od bilo kog i ka bilo kom učesniku dešavanja, a prema unapred utvrđenim merilima i kriterijumima.

Pored osnovne diskusione funkcije, delegatski mikrofonski sistemi mogu da budu, a u praksi najčešće i jesu nosioci i raznih drugih tipova i oblika komunikacije.

Kompanija Taiden raspolaže sa izrazito sadržajnom ponudom profesionalnih delegatskih mikrofonskih sistema koji su klasifikovani u nekoliko različitih kategorija počev od HCS-8300 Paperless serije, zatim HCS-5300 Digital InfraRed serije, HCS-4100 Fully-Digital serije, HCS-3900 Economical serije, sve do analogne HCS-1800 Gooseneck Serije.

Zajedničko za sve prethodno navedene kategorije jeste da su u pitanju uređaji izuzetnog kvaliteta i funkcionalnosti, prilagođeni potrebama zaista najrzličitijih kategorija korisnika. Tehnički posmatrano zajedničko za sve sisteme (izuzev Gooseneck serije) jeste njihov bazni koncept, odnosno da se svaki sistem sastoji od barem jedne centralne napojno-upravljačke jedinice, zatim jedne ili više glavnih mikrofonskih jedinica (chair-person microphone), te praktično neograničenog broja delegatskih jedinica. Ono po čemu se razlikuju navedene kategorije svodi se na različite dodatne mogućnosti i funkcije, zatim namenu, primenjenu tehnologiju, dizajn i druge karakteristike.Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam