HCS-3900 ECONOMICAL SERIJA

Taiden HCS-3900 Economical Serija delegatskih mikrofonskih sistema je namenjena nešto manje zahtevnim korisnicima kojima je u prvom planu finansijski momenat, a koji uz relativno nisku investiciju dobijaju izrazito pouzdan i funkcionalan delegatski sistem sa skoro zanemarljivim ograničenjima u pogledu komfora, dizajna i nekih drugih parametara.


Kao i prethodne i ova serija delegatskih sistema raspolaže sa svim osnovnim diskusionim funkcijama, dok su opcione funkcije ovde svedene na minimum i korisnicima je na raspolaganju jedino još integrisani sistem za arhivsko snimanje i reprodukciju eksternih sadržaja.


Svi uređaji ove serije imaju izrazito elegantan dizajn sa veoma funkcionalnim rasporedom komandnih tastera i LED monitoringom radnog procesa smeštenim na prednjoj strani jedinice gde se nalazi i ugrađeni zvučnik, te priključak za mikrofon sa red-ring indikacijom radnog režima, dok je sa zadnje strane smešten priključni kabel sa dodatnim konektorom za lančano (daisy-chain) povezivanje sa centralnom i drugim jedinicama sistema.


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ovom segmentu Taiden ponude u sekciji za preuzimanje ćete pronaći generalni katalog i brošure sa preciznim tehničkim specifikacijama ili nas možete kontaktirati neposredno i odmah ćete dobiti kvalifikovanu ponudu za Vaš specifičan projekat.
Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam