PRATEĆI SISTEMI I DODATNA OPREMA

Prateći sistemi i dodatna oprema predstavljaju onaj segment profesionalnih kongresnih sistema koji svojom namenom, mogućnostima i funkcionalnim karakteristikama prate i dopunjuju primarne sisteme u cilju realizacije složenih kongresnih i konferencijskih procesa.


Kao globalni lider u proizvodnji profesionalnih kongresnih sistema kompanija Taiden pored primarnih nudi i veoma široku paletu pratećih audio-vizuelnih sistema u koje spadaju razglasni sistemi i oprema, audio distributeri, matrični svičeri i distribucioni pojačivači, sistemi za snimanje i arhiviranje audio i video sadržaja, oprema za video tracking, bežični i instalacioni glasački sistemi, oprema za prijavljivanje, identifikaciju i menadžment delegata, oprema za centralno upravljanje i druga profesionalna kongresna oprema.


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ovom segmentu Taiden ponude u sekciji za preuzimanje ćete pronaći generalni katalog i brošure sa preciznim tehničkim specifikacijama ili nas možete kontaktirati neposredno i odmah ćete dobiti kvalifikovanu ponudu za Vaš specifičan projekat.
Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam