HCS-5300 INFRARED SERIJA

Taiden HCS-5300 InfraRed Serija delegatskih mikrofonskih sistema spada u kategoriju delegatskih sistema namenjenih najzahtevnijim korisnicima, a reč je o rešenju koje pruža praktično neograničen komfor u radu zadržavajući pri tom sve atribute u pogledu kvaliteta, operativnih mogućnosti, autonomnosti, pouzdanosti, bezbednosti i drugih funkcionalnih aspekata.


InfraRed serija delegatskih sistema je bazirana na primeni napredne bežične infracrvene tehnologije koja omogućava kvalitetno i nesmetano funkcionisanje sistema u zoni optičke vidljivosti, dok je pristup bilo kojoj informaciji izvan pomenute zone u potpunosti onemogućen. Upravo zahvaljujući ovakvom rešenju ovaj sistem je našao naročitu primenu u svim sferama u kojima je imperativ bezbednost i tajnost informacija kao što su npr. državni organi, internacionalne korporacije i institucije, naučni i razvojni centri i sl.


U funkcionalnom smislu ova serija raspolaže pre svega sa primarnim diskusionim funkcijama, zatim integrisanim sistemom za simultano prevođenje, te integrisanim prijavnim i sistemom za interaktivno glasanje.


Takođe, podržana je i komunikacija sa sistemom za video tracking, te sistemima za snimanje i arhiviranje audio-video sadržaja. Na raspolaganju je nekoliko tipova infra-red transceivera, čime je omogućeno optimalno pokrivanje radne zone sistema, bez obzira na konfiguraciju konferencijskog prostora. Osim navedenog hardvera, ovaj sistem obuhvata i niz softverskih rešenja i aplikacija, namenjenih upravljanju konferencijskim procesom.


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ovom segmentu Taiden ponude u sekciji za preuzimanje ćete pronaći generalni katalog i brošure sa preciznim tehničkim specifikacijama ili nas možete kontaktirati neposredno i odmah ćete dobiti kvalifikovanu ponudu za Vaš specifičan projekat.Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam