HCS-8300 PAPERLESS SERIJA


Taiden HCS-8300 Paperless serija delegatskih mikrofona i integrisanih sistema je jedan od najprestižnijih proizvoda kompanije Taiden koji je istovremeno i globalno jedinstven sistem, a namenjen je najzahtevnijim korisnicima.

Ova serija delegatskih mikrofona je koncipirana na primeni naprednih hardverskih i softverskih rešenja, koja pored standardnih funkcija delegatskih sistema omogućavaju i sistematizovanu distribuciju, obradu i arhiviranje svih relevantnih konferencijskih dokumenata čime se postižu značajne uštede u pogledu vremenskih, organizacionih, finansijskih, ekoloških i drugih bitnih faktora.

Osim toga, omogućena je distribucija i emitovanje audio-video sadržaja i prezentacija, permanetno online prisustvo, kao i opcija povezivanja i umrežavanja sa videokonferencijskim sistemima. Pored navedenih, ovaj sistem je zadržao sve standardne funkcije kao što su prijave za diskusiju sa različitim opcijama diskusije, distribucija i praćenje simultanog prevoda, interaktivno glasanje, sprega sa video tracking sistemom i druge.


Fizičke karakteristike Paperless serije su takođe nešto što ovaj sistem izdvaja ispred svih drugih delegatskih sistema. Prednjom pločom uređaja dominira veliki na dodir osetljiv ekran, preko koga se prozivaju i prate različite konferencijske aplikacije. Takođe tu je i ergonomski dizajniran mikrofon, kao i nekolicina tastera namenjenih prozivanju i izvršavanju osnovnih funkcija delegatskog sistema. Na poleđini uređaja nalazi se sistemski komunikaciono-napojni terminal, te kao dodatna opcija i praktičan holder namenjen držanju name-tagova ili logotipa konferencije. Osim prethodno navedene standardne delegatske jedinice, paperless serija obuhvata još i tzv. ″skrivene mikrofonske jedinice″, nezavisne glasačke jedinice, bezkontaktne ID čitače sa password tastaturom ili opciono skenerom otiska prsta, kontrolne module i drugu raznovrsnu opremu.


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ovom segmentu Taiden ponude u sekciji za preuzimanje ćete pronaći generalni katalog i brošure sa preciznim tehničkim specifikacijama ili nas možete kontaktirati neposredno i odmah ćete dobiti kvalifikovanu ponudu za Vaš specifičan projekat.
Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam