HCS-4100 FULLY DIGITAL SERIJA

Taiden HCS-4100 Fully Digital Serija je najsadržajnija serija profesionalnih delegatskih mikrofonskih sistema kompanije Taiden. Ova serija je našla naročitu primenu u radnom okruženju velikih kongresnih centara i drugih kompleksnih konferencijskih kapaciteta izuzetno zahtevnih u pogledu funkcionalnosti, pouzdanosti i bezbednosti delegatskih sistema.


Fully Digital serija obuhvata znatan broj delegatskih mikrofonskih podsistema kojima su zajedničke primarne funkcije i primenjena tehnologija, a koji se razlikuju prema stepenu operativnosti, nameni, dizajnu i nekim drugim manje značajnim faktorima.


Digitalna tehnologija na kojoj se bazira ova serija, omogućava izrazitu operativnost u smislu praćenja i upravljanja konferencijskim procesom, čak i sa veoma udaljene lokacije. Takođe, moguće je i multipliciranje istovetnih podsistema, kombinovanje različitih, povezivanje manjih podsistema u veće, te deljenje većih na manje i to bez izražene potrebe za bilo kakvim fizičkim intervencijama na sistemu.


Funkcionalne karakteristike Fully Digital serije temelje se u prvom redu, na osnovnim diskusionim funkcijama, zatim integrisanom sistemu za simultano prevođenje, te distribuciju i praćenje simultanog prevoda, naprednom sistemu za interaktivno glasanje, integrisanom sistemu za vizuelizaciju konferencijskog procesa, sistemu za obradu, distribuciju i arhiviranje audio i video sadržaja, kao i sistemu za centralno upravljanje i kontrolu tekućeg i pratećih konferencijskih procesa. Opredeljenjem za HCS-4100 Fully Digital seriju korisnik dobija kompleksno i dugotrajno rešenje celokupnog konferencijskog sistema, koje u nekoj kasnijoj fazi može veoma lako da se nadograđuje i proširuje, a bez znatnijih tehnoloških intervencija i većih investicionih zahvata.


Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o ovom segmentu Taiden ponude u sekciji za preuzimanje ćete pronaći generalni katalog i brošure sa preciznim tehničkim specifikacijama ili nas možete kontaktirati neposredno i odmah ćete dobiti kvalifikovanu ponudu za Vaš specifičan projekat.Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam