POLISA PRIVATNOSTI POSETIOCA SAJTA TAIDEN.RSKompanija InterGroup d.o.o. brižljivo čuva privatnost svih posetioca njenog internet sajta www.taiden.rs (u daljem tekstu: sajt) i štiti sve njihove lične podatke shodno Polisi Privatnosti čiji tekst sledi u nastavku, kao i Polisi o GDPR Usklađenosti čiji link ćete pronaći u zaglavlju ovog sajta. Pozivamo vas da pažljivo pročitate našu Polisu privatnosti kako biste u potpunosti razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate tokom boravka na našem sajtu.


Informacije Koje Dobijamo Od Vas

Naš internet sajt u opštem slučaju možete posetiti bez neposrednog otkrivanja bilo kakvih informacija o sebi jer naši serveri sakupljaju podatke o domenima sa kojih dolaze posete, a ne e-mail adrese i/ili bilo kakve druge podatke posetilaca našeg sajta. Na pojedinim delovima ovog sajta tražićemo lične informacije o Vama kako bismo vam omogućili ostvarivanje izvesnih prava ili komunikacije sa nama, što činimo isključivo korišćenjem email i drugih online formi. Informacije koje na ovaj način dobijemo od Vas mogu uključivati Vaše ime, email adresu i eventualno broj telefona, no nikada nećemo tražiti da nam pružite dodatne personalne ili korporativne informacije koje nisu neophodne kako biste ostvarili željenu uslugu.


Upotreba Prikupljenih Informacija

Informacije o domenima sa kojih dolaze posete nikad ne koristimo kako bismo Vas lično identifikovali, već da bi na osnovu tih i/ili drugih informacija analizirali i unapredili broj poseta našem sajtu, prosečno vreme provedeno na internet sajtu, pregledane sadržaja na sajtu, itd. Ove informacije ćemo koristiti isključivo da bismo izmerili učestanost posećenosti našeg sajta i unapredili njegov sadržaj. U slučaju kada od Vas zatražimo druge lične informacije, kao što su Vaše ime i e-mail adresa, tražićemo Vaš neposredni pristanak, obavestiti Vas o procesu prikupljanja informacija i o tome kako ćemo ih upotrebiti. Informacije koje nam date ili do kojih dođemo putem ovog sajta, koristićemo isključivo za neposrednu komunikaciju i/ili za pružanje i poboljšanje naših usluga. U slučaju da se predomislite i ne želite da Vas kontaktiramo u budućnosti, molimo Vas da nas o tome obavestite i sve Vaše informacije će biti uklonjene i trajno izbrisane iz naših baza podataka.


Otkrivanje Informacija

Informacije koje nam date čuvaju se na našem serveru, a mogu im pristupiti naši zaposleni, državni organi, naši pravni sledbenici i lica koja angažujemo da obrađuju podatke u naše ime u svrhe navedene u ovoj polisi i/ili druge svrhe za koje ste Vi prethodno dali odobrenje. Takođe, možemo preneti informacije o upotrebi našeg sajta trećim licima, ali to neće uključivati informacije na osnovu kojih Vi možete biti identifikovani. Izuzev ukoliko to zakon ne nalaže, nećemo ni na koji način učiniti dostupnim niti distribuirati informacije o Vama koje nam pružite, bez vašeg prethodnog odobrenja.


Maloletni Posetioci

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu Vaših roditelja i/ili staratelja pre nego što nam pružite bilo kakve informacije o sebi. Maloletnim posetiocima koji nemaju ovakvo odobrenje je zabranjeno da nam daju svoje lične informacije.


Drugi Internet Sajtovi

Naš internet sajt može sadržati linkove ka drugim internet sajtovima koji nisu pod našom kontrolom i koji ne podležu ovoj Polisi privatnosti. Ukoliko pristupite drugim internet sajtovima koristeći naše linkove, administratori i/ili korisnici ovih internet sajtova mogu od Vas tražiti informacije koje će koristiti u skladu sa svojim polisama zaštite privatnosti, koje se mogu razlikovati od naše.


Korišćenje Web Kolačića

Kao i većina sajtova na internetu, naš sajt koriste web kolačiće (u nastavku kolačići). Kolačići su mali tekstualni fajlovi koje Vaš Internet pregledač čuva na Vašem uređaju i koji pomažu da se brže i lakše identifikujete na web sajtovima prilikom kasnijih poseta. Kolačići su jedinstveno dodeljeni Vama i može ih čitati samo web server u domenu koji je izdao taj kolačić. Korišćenje kolačića je standardna praksa na internetu i većina pregledača je podešena tako da automatski prihvata sve kolačiće, no Vi uvek možete doneti odluku da prestanete da ih koristite. Možete ih obrisati manuelno ili možete svoj pregledač posebno podesiti za rad sa kolačićima. Za ove procedure pogledajte dokumentaciju ili sekciju za pomoć Vašeg internet pregledača.


Naš sajt koristi kolačiće isključivo kako bismo Vam omogućili kvalitetniju interakciju sa našim stranicama, te za potrebe analitike posećenosti i optimizaciju našeg oglašavanja na internetu putem servisa Google Analytics i Google Ads. Više informacija o ovim servisima, kao i mogućnostima Vaših podešavanja možete pronaći na linkovima u nastavku: www.google.com/analytics/learn/privacy.html, www.google.com/intl/en/policies/technologies/ads/, www.google.com/ads/preferences.


Izmena Polise Privatnosti Posetioca

InterGroup d.o.o. zadržava pravo da može u bilo trenutku izmeniti ovu polisu privatnosti tako što će ažurirati ovaj tekst, a Vi ćete automatski biti podložni izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim normama naše polise privatnosti posetioca.


Datum poslednje izmene 20.09.2019.Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam