USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA TAIDEN.RSHvala Vam što ste posetili naš internet sajt www.taiden.rs. Vaš pristup, kao i korišćenje našeg internet sajta (u daljem tekstu: sajt) podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima i regulativama koje uređuju ovu oblast. Pristupom našem sajtu i njegovim korišćenjem bez ikakvih ograničenja prihvatate uslove korišćenja koji slede u nastavku. Ukoliko ipak ne prihvatate ove uslove korišćenja bez bilo kakvih ograničenja Pozivamo Vas Da Odmah Napustite Naš Sajt!


Vlasništvo Sadržaja

Sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio i video materijali, te ostali sadržaji na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: sadržaji), jesu autorsko pravo i/ili vlasništvo kompanije InterGroup d.o.o. i njenih poslovnih partnera ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika i/ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. Kompanija InterGroup d.o.o. će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.


Vaša Upotreba Internet Sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati nenamerno postavljene netačne podatke i/ili štamparske greške. Shodno tome promene na sajtu se mogu obavljati periodično u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštavanja. Kompanija InterGroup d.o.o. se ne obavezuje da će redovno ažurirati informacije sadržane na ovom sajtu i ne garantuje da će sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, te da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani. Kompanija InterGroup d.o.o. takođe ne garantuje da je sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje bilo kakvih odluka bilo koje vrste i potrebno je da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjacima ukoliko Vam je potreban specifičan savet relevantan Vašim potrebama.


Izuzeće Od Odgovornosti

Ovaj sajt koristite na sopstvenu odgovornost i kompanija InterGroup d.o.o. ni na koji način nije odgovorna za bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja eventualno može da proistekne iz korišćenja ili je u bilo kakvoj vezi sa korišćenjem našeg internet sajta i/ili njegovih sadržaja.


Linkovi Ka Internet Sajtovima Trećih Lica

Naš sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije kompanija InterGroup d.o.o. i takvi linkovi su postavljeni isključivo kako bi upravo Vama pružili što više relevantnih informacija. Kompanija InterGroup d.o.o. ne kontroliše i nije odgovorna za funkcionisanje, sadržaje, polise privatnosti i/ili bezbednost tih sajtova. Kompanija InterGroup d.o.o. takođe ne kontroliše sadržaje i/ili proizvode, odnosno usluge dostupne na tim internet sajtovima. Ukolčiko uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem sajtu, to činite isključivo na sopstvenu odgovornost i bez saglasnosti sa kompanijom InterGroup d.o.o..


Izmena Uslova Korišćenja

Kompanija InterGroup d.o.o. zadržava pravo da može u bilo trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst, a Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.


Datum poslednje izmene 20.09.2019.Daljim korišćenjem ovog sajta prihvatate naše web kolačiće čija je isključiva svrha analitika saobraćaja i unapređenje sadržaja na istom. Prihvatam